søndag 24. februar 2008

Walk on the wild side.

Vel, ikke så vilt kanskje, men vi hadde vår første lille tur ute uten barnevogn i dag. Med barn da, vel å merke. Vi bestemte oss for å prøve ut de fine bæresjalene våre, som vi helt klart ikke har slitt ut siden barna kom. Moby-wrapen (shameless plug) er i bruk i heimen av og til, men kommer nok til å få litt mere fartstid etter dette.

Vi satte lista forholdsvis lavt og siktet på en tur på bensinstasjonen for å kjøpe en kopp kaffe. Ja... for benser'n-kaffe er jo det beste man kan få, ikke sant? Vi endte derimot opp med å ta en kjapp høyresving og tok en liten test av McDonalds sin latte istedet. Den er ikke så verst, men kanskje litt liten?

Nok om det, det var nå gutta som skulle få luftet seg en tur da. M fikk nok ikke med seg så mye av det, da han hadde sovnet i bæresjalet allerede før vi forlot leiligheten vår. L var litt mer interessert i hva som foregikk, så han hadde hodet opp og ut mye av tiden. Han måtte til slutt gi tapt for Ole Lukkøye han og på vei hjem igjen. Vi hadde med oss kamera, så her følger noen bilder fra turen.


Det aller vanskeligste er faktisk å komme til innerlommene med en unge på magen. :) God trening er det sikkert og. 8 kg på magen må jo være sunt!

Ingen kommentarer: