fredag 6. november 2009

Søskenkjærlighet

Det er noen ting som jeg hadde unt alle foreldre som bare har ett barn, og kanskje også de som har vanlige søsken å oppleve (noen gjør nok det).
Det er rørende hvordan disse to små vi har bryr seg om hverandre.

Her om dagen var jeg med L til lege for allergisjekk, samtidig var M hjemme med feber. Da L og jeg kom tilbake hadde M blitt lagt for luren sin allerede.

"Nonius i dua? (stua)" spurte L. "Nei, sa vi, han sover og det skal du også nå".

Så la vi han ned, og har ikke før kommet ut før vi hører han roper: "Nonius, Nonius, Nonius!"
Helt til broren svarer han (noe uforståelig for oss). Så blir de tydeligvis fornøyd og rolig over at de er der de er begge to, og legger seg til å sove. Utrolig nok, siden M hadde sovet en times tid allerede!

Det fins utallige andre eksempler også, blant annet kan vi ikke gi noe til en av dem uten at den andre også skal ha. Av og til tar de saken i egne hender også, før du har rukket å gi f.eks et rundstykke til som broren kan få, så har de delt opp det første de fikk og lagt glad avgårde..

<3 <3

1 kommentar:

Blåbærpai sa...

ja, det er fantastisk med den omsorga ein ser mellom tvillingene! Eg blir så stolt og rørt når dei hjelper og henter saker og ting til kvarandre. No for tide er det så herleg når dei legg seg.sengene står ved sida av kvarandre og dei skrattar og ler, erter og pludrer. Me er jammen heldig!!:)