torsdag 16. oktober 2008

Hvor er du?



























"Hvor er lille go'gutten min?"

"Her, her, her! Ser du ikke det da mamma, at jeg var her hele tiden? Jeg ser jo deg gjennom teppet, men så er du nesten borte også. Og så var du der, og jeg var her!"

3 kommentarer:

Solveig sa...

Så søtt:)

Jada, jeg utredes godt av lege og nevrolog og spesialister. Jeg har en veldig sjelden type migrene da, ingen medisiner har fungert på meg heller. Fører alltid dagbok,lever regelmessig osv. Men ingenting fungerer,å jeg blir bare værre. Siste året har jeg vært mye mere sengeliggende enn fungerende. Jeg kan jo heller ikke ha noen jobb.. Men men, så da prøver jeg bare å gjøre det beste ut av det:)

Torilpia sa...

Morsom tid dere er inne i nå .. :o) Kos dere og nyt alt sammen ..

Her går det i tre-års-trass for tiden .. skal gjøre ALT selv .. og er rimelig sinna hvis ikke alt går som hun vil .. men så lenge den verste trusselen hun kommer med er "da hoster jeg på deg" .. tror jeg at jeg kommer meg igjennom dette også .. hehe ..

Ha en fortsatt fin uke - klem fra meg!

Prinsesse Elin sa...

Å så herlige de er. Å så bra at du satte pris på strømpene. To nydelige gutter må jo ha koselige strømper. Det var en glede å sy dem. Å så fint å få en blogg bak navnet.( det pleier å være omvendt) Du er herved lagt til over listen over blogger som skal inn på link listen min, bare jeg får min pc igjen. he he
Han en fantastisk dag. Klem:O)